Welkom
 
 

Magnetiseren

Energetische therapie biedt een effectieve oplossing voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten. Tijdens magnetiseren wordt genezende energie doorgegeven aan het energetisch lichaam door middel van handoplegging. De behandeling helpt blokkades in het lichaam in meridianen en chakra's op te heffen, waardoor de energie vrij kan stromen en de juiste plekken kan bereiken. Magnetiseren herstelt de balans in het energetische lichaam door het weghalen van pijnen, spanningen en negatieve of overtollige energie, Magnetiseren bevordert het gevoel van welzijn en activeert het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.


Wat kun je verwachten?

Tijdens de behandeling lig je in je kleding op de behandeltafel en behandel ik door middel van handoplegging op zowel de voor- als achterkant van je lichaam.  Vind je het prettiger om te zitten dan kan dat ook. Aanbevolen is de behandeling op de behandeltafel omdat dan optimale ontspanning wordt bereikt.


Tijdens de behandeling of daarna kun je sensaties in je lichaam voelen zoals tintelingen of trillingen, het koud of juist warm krijgen, slaperig worden of bepaalde emoties ervaren.  Ook al voel je niets, alles is helemaal okee: de energetische behandeling doet wat het moet doen en je ontvangt precies de helende energie die je op dat moment nodig hebt.

Aanbevolen wordt om na iedere behandeling extra water te drinken omdat dat het afvoeren van alles dat losgelaten mag worden bevorderd.


Afhankelijk van je klacht, is het goed mogelijk dat je na één behandeling al effect ervaart. Wees je ervan bewust dat het een proces naar herstel is. Na een paar behandelingen en naar mate je lichaamsbewustzijn toeneemt, weet je wat magnetiseren je kan brengen.Afspraak maken
Plan je afspraak op het moment dat jou schikt. Je ontvangt een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Tarieven
45 minuten: € 45,--.