Welkom
 
 

In deze hectische wereld is ons aangeleerd om geconditioneerd te leven, Een manier van leven waarin we ons gedrag, gedachten en gevoelens aanpassen aan de verwachtingen, normen en waarden van anderen of de maatschappij. Het vergt moed om los te breken van geconditioneerde patronen en verwachtingen en ons ware zelf te omarmen.

  

Hoe mooi zou het zijn om de oorzaak van je fysieke, mentale of emotionele klachten te achterhalen en op te lossen? Stel je eens voor dat je je weer goed in je vel voelt. Om je bewust te kunnen worden van de emoties, gedachten en gedragingen die achter jouw klachten schuilgaan? Wat als je weer in je kracht kunt staan en meer je authentieke zelf kunt worden?

 

Praktijk Energy Healing biedt meerdere behandelmethodes om je hierbij te helpen

 • NEI consult 
 • Energetische Behandelingen


Waarom kiezen voor praktijk Energy Healing?


 • Persoonlijk Consult en Aandacht voor jou
  Tijdens een persoonlijk consult kijken we samen naar jouw specifieke klachten en behoeften. Samen ontwikkelen we een behandelplan dat aansluit op jouw unieke situatie. Bij mij krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient, met zorg en nazorg op maat om jouw welzijn te waarborgen. 
 • Holistische Benadering
  Ik kijk naar jou als geheel en werk op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Hierdoor pakken we de oorzaak van je klachten aan en niet alleen de symptomen.
 • Ervaring en Expertise
  Door levenservaring, ervaring met NEI en energetische healing en kennis van verschillende healing technieken, bied ik behandelingen die effectief en transformerend zijn.
 • Bereikbaar
  De praktijk is geopend voor consulten op woensdag, donderdag en vrijdag en op andere werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.00-20.00 uur. Het plannen van een afspraak op andere dagen is in overleg mogelijk.

 

Veel voorkomende klachten die ik behandel

 

 • Lichamelijke Pijn
  Verminder fysiek ongemak of pijn met of zonder medische oorzaak en bevorder genezing door NEI en energetische technieken die de natuurlijke helingsprocessen van je lichaam ondersteunen.
 • Emotionele Onbalans
  Herstel je emotionele balans en voel je weer sterk en stabiel door het aanpakken van onderliggende energetische disbalansen.
 • Stress en Burn-out
  Vind rust en herstel je energie met behandelingen die je helpen te ontspannen en je veerkracht te vergroten.
 • Vermoeidheid
  Krijg je energie terug en voel je weer vitaal door behandelingen die je energiebanen reinigen en versterken.


Bij Praktijk Energy Healing sta jij centraal. Samen werken we aan jouw gezondheid en welzijn, zodat je weer vol energie in je kracht staat. Neem vandaag nog contact op en ervaar het verschil! Ik help je graag verder!

Raadpleeg bij klachten altijd je (huis-)arts of specialist. De aangeboden behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere zorg maar kunnen een mooie aanvulling zijn. De behandelingen worden bij persoonlijke en/of spirituele groei als ondersteunend ervaren.


Welkom in De Praktijkruimte

 

Praktijk energy Healing roomwit_1
Praktijk energy Healing roomwit_1
Praktijkruimte PEH (2)
Praktijkruimte PEH (2)
Screenshot_20240421-201930_Gallery
Screenshot_20240421-201930_Gallery
20240421_203415
20240421_203415
20240421_203354
20240421_203354
Praktijkruimte PEH (4)
Praktijkruimte PEH (4)
Foto stenen water
Foto stenen water
poster
poster
Praktijkruimte PEH (9)
Praktijkruimte PEH (9)
Praktijkruimte PEH (3)
Praktijkruimte PEH (3)
Jiri & Friends 100% natuurlijke handgemaakte wellness producten
Jiri & Friends 100% natuurlijke handgemaakte wellness producten
Praktijkruimte PEH (6)
Praktijkruimte PEH (6)
KRACHTBRIEF (8)
KRACHTBRIEF (8)
istockphoto-542088568-612x612
istockphoto-542088568-612x612
picture-400_3
picture-400_3