Welkom
 
 

Wat mijn cliënten zeggen

Bij het plaatsen van jouw review in het gastenboek van Praktijk Energy Healing, wordt hetgeen je invult bij voornaam en achternaam (of bijv. je initialen) weergegeven naast je bericht.

Dank je wel voor je waardevolle bijdrage! Jouw ervaringen kunnen potentiële nieuwe klanten helpen om voor mijn praktijk te kiezen. 

 

Gastenboek

Rie Schoemaker
22-05-24 19:43:29
2de Nei-ervaring: Diana heeft meerdere mogelijkheden via de nei-methode om tot antwoorden te komen op je innerlijke vragen. De verschillende methodes vullen elkaar mooi aan. Heel uitdagend en speels. Zeker de moeite waard om te kijken welke antwoorden JIJ mag ontvangen. Diana bedankt voor de mooie ervaring.
Rie Schoemaker
19-04-24 15:19:27
NEI ervaring: wat een mooie ervaring en heeft mij zeker inzichten gegeven. Mooie manier om achter antwoorden te komen. Hoop dat nog veel mensen deze zelfde ervaring gaan meemaken. Diana dank je wel.
Veere Hulsman
22-12-23 08:39:46
Een tijdje terug ben ik bij Diana geweest. Ik kwam direct tot rust door de fijne behandelkamer en haar fijne energie. Na de behandeling heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen. Zeker een aanrader!
Carla Koelewijn
14-12-23 20:00:14
De behandelkamer is heel mooi geworden. Er hangt een hele fijne sfeer. De behandeling was ook heel fijn om te ondergaan.
Ik had weer ruimte in mijn hoofd en meer rust in mijn lijf.
Petra Wessel
11-12-23 21:15:16
Met behulp van de healing/behandeling van Diana is mijn zoon weer in zijn positieve energie gekomen. Ook goede handvaten meegekregen om dit thuis of in spannende situaties ook weer terug te krijgen. Moeder ook genoten van de behandeling, we kunnen er allebei weer even tegen 😉 Tot de volgende keer!
Tonen: 5  10