Welkom
 
 

White Time Healing 

Universal White Time Healing is een geweldige energie en methode om op een energetische manier de balans te herstellen. Blokkades die het lichaam heeft opgebouwd of buiten het lichaam heeft gecreëerd worden verwijderd.


Er zijn veel verschillende energieën en Universal White Time Healing (UWTH) is er daar één van. Het belangrijkste verschil tussen White Time healing en andere vormen van healing, is dat de oorsprong van deze energie heel oud is. De technieken die gebruikt worden zijn eenvoudig maar erg de tijd vooruit. Het is een echte universele energiekracht. De energie van UWTH begint waar bijvoorbeeld Reiki met zijn aarde-energie stopt. Dat komt omdat de energie van UWTH rechtstreeks van de bron vanuit het universum stroomt waardoor deze mooie energie vele malen sterker is.


UWTH is wit licht dat alle kleuren van het licht omvat en het verleden, heden en toekomst in één tijdunit. Doordat White Time alle tijd in één unit omvat behandel ik een klacht niet alleen in het heden, maar ook enkele seconden voordat deze in het verleden ontstaan is en tegelijk in de toekomst om te voorkomen dat de klacht weer terugkeert. Als behandelaar ben ik verbonden met de White Time Bron en tegelijk ook met de energie van Moeder Aarde. 


Wat kun je verwachten?
Tijdens de behandeling lig je in je kleding op de behandeltafel en behandel ik door middel van handoplegging op zowel de voor- als achterkant van je lichaam. De energie en kracht van UWTH komen samen in het hart van de behandelaar en stroomt door naar de armen en de handen om van daaruit te worden doorgegeven door middel van de handen op het lichaam neer te leggen. De aanraking is licht en subtiel en verloopt van hoofd tot voeten. 


Tijdens de behandeling of daarna kun je sensaties in je lichaam voelen zoals tintelingen of trillingen, het koud of juist warm krijgen, slaperig worden of bepaalde emoties ervaren.  Ook al voel je niets, alles is helemaal okee: de energetische behandeling doet wat het moet doen en je ontvangt precies de helende energie die je op dat moment nodig hebt.

Aanbevolen wordt om na iedere behandeling extra water te drinken omdat dat het afvoeren van alles dat losgelaten mag worden bevorderd.

Afhankelijk van je klacht, is het goed mogelijk dat je na één behandeling al effect ervaart. Wees je ervan bewust dat het een proces naar herstel is. Na een paar behandelingen en naar mate je lichaamsbewustzijn toeneemt, weet je wat UWTH je kan brengen.


Afspraak maken

Plan je afspraak op het moment dat jou schikt. Je ontvangt een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. 


Tarieven

45 minuten: € 45,--.