Welkom
 
 

NEI 

Ontdek NEI-therapie, een zachte en effectieve methode om de oorzaken van je klachten op te sporen en je energetische balans te herstellen. Met NEI maak je het onbewuste bewust, los je oude patronen en blokkades op en activeer je het zelfhelende vermogen van je lichaam. Geen lange praatsessies of herbeleven van trauma’s, maar snel en effectief naar de kern van het probleem.

In ons leven is 5% van onze gedachten bewust en 95% van onze gedachten onbewust. Dat maakt dat het soms heel moeilijk is om te achterhalen waar het probleem ontstaan is en welke emotie zich vastgezet heeft. Jouw onderbewuste onthoudt alles, ook wat je zelf bent vergeten of ver weggestopt hebt. Negatieve emoties druk je weg en mogen er vaak niet zijn. Dit zet zich allemaal vast in jouw lichaam, tot het moment dat de druppel bereikt is en er klachten ontstaan.


Zet vandaag de eerste stap om jouw beste zelf te worden en ontdek wat NEI-therapie voor jou kan betekenen.


Wat kun je verwachten?
Het eerste NEI consult start met een kort gesprek. Je geeft in het kort aan waar je tegenloopt op dit moment. Je fysieke of mentale klacht van dit moment is de ingang van het consult. Vervolgens ga ik samen met jou op zoek naar waar de hulpvraag ligt die prioriteit heeft. Daarna gaan we ook terug in de tijd om te bepalen wanneer je een bepaalde emotie voor het eerst gevoeld, maar niet verwerkt hebt. Je stemt hierbij af op je onderbewustzijn met de biotensor. Als de oorsprong bekend is, kun je de emotionele blokkade loskoppelen uit je systeem.


Tijdens de behandeling zit je in een comfortabele fauteuil met beide voeten stevig op de grond waardoor je goed geaard en volledig in je lichaam aanwezig bent.


Elke sessie is anders. En kan daarnaast van persoon tot persoon verschillen. Het kan zijn dat je tijdens de sessies emoties ervaart. Dat je bijvoorbeeld verdriet voelt of dat je juist opluchting ervaart, je lekker licht voelt, eventuele stress voelt wegvloeien. Het kan ook zijn dat je ineens heel moe wordt, dat je de energie voelt stromen of het koud of warm krijgt. Maar het kan ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Dit is helemaal niet erg en zegt niets over het effect van de behandeling. Je mag er vanuit gaan dat er altijd iets in beweging gezet is.


Het is belangrijk om de dagen na de behandeling goed water te drinken en datgene dat zich aandient er gewoon te laten zijn. Je lichaam is aan het loslaten en dat heeft tijd nodig. Daarom houden we gemiddeld 2 weken aan tussen de behandelingen. 


Als aanvulling op de NEI-therapie kan magnetiseren worden gegeven om het helingsproces te ondersteunen en te versterken.

Download: Informatie alles wat je wilt weten over NEI
Factsheet NEI.pdf (313.47KB)
Download: Informatie alles wat je wilt weten over NEI
Factsheet NEI.pdf (313.47KB)

 

Download: Informatie voor NA het NEI consult
Factsheet NEI na de behandeling .pdf (85.77KB)
Download: Informatie voor NA het NEI consult
Factsheet NEI na de behandeling .pdf (85.77KB)
Afspraak maken
Plan je afspraak op het moment dat jou schikt. Je ontvangt een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Tarieven
75 of 90 minuten: € 75,--./€ 90,--